Filosofie

Sinds de opening van restaurant Loocatie is de formule om gasten culinair te verwennen met smakelijke, pure gerechten in een gezellige huiskamerambiance een groot succes! Het gastgerichte team zorgt met een stralende glimlach en oog voor detail voor een ontspannen avondje uit. Sam Piscaer combineert vakmanschap en zijn voorliefde voor de klassieke Franse keuken in uitdagende gerechten en draagt zijn visie op het gebied van koken over aan de keukenbrigade. Smaak wordt tot in de perfectie verfijnd.

Huisgemaakt met verse, lokale producten

Alle producten van restaurant Loocatie zijn ambachtelijk bereid en huisgemaakt; van het geurige, knapperige, warme brood bij aanvang, tot en met het koekje bij de koffie ter afsluiting van een avondje genieten. Daarvoor worden de beste verse en lokale ingrediënten gebruikt.

Naast eervolle vermeldingen in tijdschrift Lekker en de Michelingids heeft restaurant Loocatie inmiddels een naam hoog te houden. Sam Piscaer zet de succesvolle formule met veel enthousiasme, passie en liefde voor het vak voort.