Loocatie in Lekker 2017

Lekker, het toonaangevende tijdschrift voor culinaire genieters, kwam ook dit jaar langs bij restaurant Loocatie.  De recensenten maakten een keuze uit de 15 gerechtjes op de kaart en genoten van de kookkunsten van chef-kok Sam Piscaer, “waarbij alles klopte”. Dat resulteerde ook dit jaar in een verdiende plaats op de lijst met de 500 beste restaurants van Nederland.

“Uit de keuken van chef-kok Sam Piscaer komen frisse salade met gegrilde zeebaars en dito groenten met safraan mayonaise en pastrami van Angus bieflende met babyartisjokken, sla, gekarameliseerde zilveruitjes en french dressing. Allebei prima bereid en fraai gepresenteerd.[….]We drinken er een Argentijnse Mendoza uit 2014 bij, die prima op temperatuur wordt geschonken. Het klopt hier en als er bij de golfbaan net zo lekker wordt gekookt, dan gaan we daar op les.”